Prvi pisani broj "Komšijin informator" izašao je u jesen 2005. godine. Bio je kombinacija lepih priča i reklamnih poruka. Deli se besplatno i izlazi povremeno. Elektronsko izdanje će zadržati suštinu časopisa. Pišite nam o dobrim ljudima u Vašem komšiluku. O akcijama sa dobrim namerama. Naša adresa je:ugkomsija@gmail.com a telefon: 064/310 13 15

недеља, 18. јун 2017.

УЗ СИГУРАН ПРЕВОЗ ЗА ЗЕЛЕНИЈУ БУДУЋНОСТ

         Поносни смо да објавимо, наша “зелена породица” се проширила за још једног члана.
ПАН taхi, као удружење које је већ 24 године водећа такси компанија у Новом Саду, зна да препозна вредности еколошког пословања. Поред двадесетчетворогодишње бриге о сигурности својих путника, ПАН taхi показује да му је стало и до наше околине.


               


 На обострано задовољство,, ПАН taхi ће Комшијама” предавати сав свој рециклабилни отпад. Папир, пластика, штедљиве сијалице, метал и електрични отпад више неће проналазити пут до депоније, већ ће бити рециклирани без опасности да природа буде угрожена. 


               
Новосадски је волети свој чист град, рециклирати и звати ПАН taхi.
Данас се боримо за рециклажне канте и контејнере, а сутра за хибридна такси возила на улицама Новог Сада. 
ПАН taxi и "Комшије" деле сличну визију, да својим позитивним иницијативама промене Нови Сад на боље.




          




 УГ “Комшије“ поздравља овај зелени искорак ПАН taхija, чиме потврђују чињеницу да и даље имају (зелену) звезду више од конкуренције. Ми позивамо остале компаније и грађане Новог Сада да својим примером следе овај потез и да нас позову ако имају неки рециклабилни отпад. 
“Комшије” су увек ту, у еко патроли за чистији и лепши Нови Сад.


Аутор: дипл. инг. з.ж.с. Вукша Јовица

1 коментар: